Flow kosmetiikka

6 Tuotetta


Meillä on kokemusta luonnonkosmetiikan tuotekehityksestä jo vuodesta 2004 lähtien. Flow-tuotteet valmistetaan Hyvinkäällä omassa pientehtaassamme, jossa kehitämme itse reseptit ja valmistamme tuotteet alusta loppuun saakka.

Kaikki tuotteemme Flow’lla ovat 100% luonnollisia, ilman keinotekoisia ainesosia. Luomua? Totta kai. Mutta ehkä kaikista tärkeintä on, että kaikki luonnonmukaiset tuotteemme on erityisesti kehitetty tasapainottamaan luonnon parantavat rohdot kehosi yksilöllisten tarpeiden kanssa.

Puhtaat ja aidosti luonnolliset raaka-aineet ovat meille tärkeitä, sillä vain hyvistä raaka-aineista syntyy hyviä tuotteita.

Kaikki tuotteidemme ainesosat valitaan huolella; käytämme luomusertifioituja raaka-aineita sekä pohjoisen puhtaassa luonnossa villinä kasvaneita kasveja. Tuotantomme noudattaa sertifioidun luonnonkosmetiikan kriteerejä.

Tuotekehityksessämme lähdemme aina liikkeelle siitä, miten tuotteesta tehdään mahdollisimman luonnollinen, mutta samalla toimiva. Luomuviljeltyjen tai villinä kasvaneiden raaka-aineiden pitoisuus on tuotteissamme erityisen korkea.

Aidot, luonnolliset raaka-aineet sisältävät runsaasti erilaisia iholle tärkeitä ainesosia, kuten vitamiineja, antioksidantteja sekä hyvälaatuisia rasvahappoja.Valmistamme ison osan tuotteistamme täysin ilman säilöntäaineita. Koska vettä sisältävät tuotteet tarvitsevat säilyvyyttä parantavia ainesosia, tarkoittaa tämä käytännössä sitä, että teemme paljon erilaisia vedettömiä tuotteita. Esimerkiksi öljypohjaiset seerumit, vartalovoit, kasvoöljyt, shampoopalat ja saippuat ovat kaikki säilöntäaineettomia. Kasvonaamiomme valmistetaan jauheina, jolloin vesi lisätään tuotteeseen vasta käyttöhetkellä. Näin tuote säilyy hyvin ilman säilöntäainetta.

On kuitenkin olemassa tuotteita, joita ei voida valmistaa ilman säilöntäaineita. Tällaisia tuotteita ovat esimerkiksi vesipohjaiset emulsiovoiteet sekä kasvovedet. Näiden tuotteiden kohdalla olemme valikoineet erityisen tarkasti käyttöömme markkinoiden parhaat luonnolliset säilöntäaineet, jotka ovat mietoja ja Ecocert-hyväksyttyjä. Säilyvyyteen voidaan vaikuttaa myös pakkaustavalla; tuotteemme pakataan tummiin lasipulloihin, joista tuotetta annostellaan hygieenisesti pumpun tai spraykorkin kautta.

Pakkausmateriaalit

Valitsemme pakkausmateriaalit huolella, jotta ne olisivat mahdollisimman luontoystävällisiä ja kierrätettäviä. Käytämme paljon kartonkia ja lasia, jotka ovat helposti kierrätettäviä materiaaleja. Joidenkin tuotteiden kohdalla olemme valinneet pakkausmateriaaliksi muovin, jos se soveltuu parhaiten tuotteelle, ottaen huomioon tuotteen kuljettamisen sekä käyttötavan. Käytämme vain kierrätykseen soveltuvaa muovia.
  • Näkymä