Ziaja

1 Tuote

Oletko etsinyt ihonhoitosarjaa, jossa yhdistyvät korkea laatu, luonnollisuus ja erinomainen hinta? Ziaja on päivittäiskosmetiikkasarja, jonka erinomainen hinta-laatusuhde on tehnyt siitä nopeasti suositun. 

Ziaja on useasti palkittu luonnollinen kosmetiikkamerkki, jonka valikoimassa on mielenkiintoisia, korkealaatuisiin luonnollisiin ainesosiin pohjautuvia ihonhoitotuotteita jokaiselle ihotyypille.  

Valmistuksessa on käytetty mm. kylmäpuristettua oliiviöljyä, vuohenmaitoa, appelsiiniöljyä ja kaakaovoita. Kaikki Ziaja-tuotteet sisältävät paljon luonnollisia ainesosia ja mahdollisimman vähän säilöntäaineita. 

Ziaja sopii herkällekin iholle, sillä tuotteet ovat dermatologisesti testattuja ja hellävaraisia. Lisäksi tuotteiden teho ja vaikutus ihoon on kliinisesti testattu. Ziaja ei testaa tuotteitaan eläimillä eikä käytä tuotteissaan eläintestattuja ainesosia. Ziajan tuotteilla on myös Green Point -ympäristötunnus. 

Ziaja kehittää jatkuvasti uusia korkealaatuisia tuotteita, joissa luonnolliset ainesosat yhdistyvät moderniin teknologiaan.

Ja mikä parasta, kaikki tuotteet maksavat alle 20 euroa!


  • Näkymä
15,00 €