Berlin Biobrush Ekohammasharja vihreä

Berlin Biobrush Ekohammasharja vihreä
Berlin Biobrush Ekohammasharja vihreä
5,20 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa

Berlin Biobrush on saksalainen uuden aikakauden ekohammasharja. Berlin Biobrush ekohammasharjat ovat  biohajoavia ja ne on tehty ylijäämäpuun selluloosasta. Ekohammasharjan nailoni harjakset ovat valmistettu myrkyttömästä luonnollisen risiiniöljyn johdannaisesta. Lisäksi Berlin Biobrush ekohammasharjat on pakattu täysin kompostoituvaan selluloosakääreeseen.

Berlin Biobrush hammasharjat on kehitetty yhteistyössä hammaslääkäreiden, tutkijoiden sekä hammasharjavalmistajien kanssa. Harjan ihanteelliset ja luonnonmateriaaleista valmistetut harjakset ja muotoilu takaavat hellävaraisen, mutta tehokkaan hampaiden puhdistuksen. Ekohammasharjalla saat puhdistettua hankalimmatkin hampaiden nurkat.

Berlin Biobrush on innovatiivinen uuden ajan ekohammasharja, joka on tarkoitettu niille jotka haluavat suosia ympäristöystävällisiä tuotteita, laadusta kuitenkaan tinkimättä.

Vegaaninen

Hammasharjan pakkauksen voi kierrättää biojätteen mukana, mutta harja tulee hävittää normaalin muovin kanssa. Vaikka hammasharja on biohajoava, se ei silti maadu aivan yhtä nopeasti kuin muut biojätteet, mutta selvästi tavallista muovia nopeammin.

Vegaaninen

Ainesosat

Ainesosat:
- Varsiosa ja pakkaus valmistettu ylijäämäpuun selluloosasta
- Harjakset luonnollisesta risiiniöljystä
- Värit on saatu luonnollisista ja orgaanisista pigmenteistä


Arvostelut 0 arvostelua